logo

Uitvaartondernemer Den Bosch

Op het moment dat u een dierbare verliest, lijkt de tijd stilt te staan. U wilt nog niet na hoeven denken over een uitvaart, maar weet dat het toch zal moeten gebeuren. U weet zich hier uiteindelijk toe te zetten en neemt contact op met een goede uitvaartondernemer in Den Bosch. Uitvaartondernemer Den Bosch is een vrouwelijke uitvaartverzorger en ritueelbegeleider. Zij verzorgt op persoonlijke wijze het afscheid van uw dierbare. Met veel zorg en aandacht. Professioneel en betrokken. Transparant. Samen met een team van fijne medewerkers staat uitvaartondernemer Den Bosch u bij. Ook in Empel en Rosmalen.

Een uitvaartonderneming Den Bosch

Een goed afscheid is belangrijk. Een goed en persoonlijk afscheid verdient tijd en aandacht. De uitvaartonderneming Den Bosch die voornamelijk werkt met dames is zich hiervan bewust en doet er alles aan om dit voor u zo goed als mogelijk te laten verlopen. Uitvaartonderneming Den Bosch staat naast u in deze moeilijke en verdrietige tijd. Uitvaartonderneming Den Bosch luistert naar u, regelt, ontzorgt en zal er alles aan doen om een uitvaart naar uw wensen vorm te geven. Uw wensen en van uw overleden dierbare staan centraal. Daarnaast wordt er ook alles aan gedaan om voor duidelijkheid te zorgen. Zo ontvang u binnen 24 uur een begroting over de kosten van de Uitvaart. De meeste medewerkers van Uitvaartonderneming Den Bosch zijn vrouwen.

De uitvaart zelf

Tijdens het afscheid wilt u dat u als nabestaande zich geen zorgen hoeft te maken. Afscheid Den Bosch Empel zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Afscheid Den Bosch leidt op professionele, warme en persoonlijke wijze de ceremonie. Wij bewaren de rust en houden overzicht. We zijn op de achtergrond aanwezig en treden naar voren indien nodig. De uitvaartondernemer Den Bosch verzorgt ook het afscheid in Empel.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |