logo

Uitvaart Vught

Op het moment dat uw dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Uitvaart Vught helpt u hierbij. Staat naast u, adviseert, regelt, verzorgt en ontzorgt.  Een goed afscheid legt de basis om uiteindelijk weer verder te kunnen gaan met je leven, zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Uitvaart Vught wil helpen dit fundament te leggen. In deze verdrietige momenten in uw leven is Uitvaart Vught er voor u. Nemen wij de tijd voor u. Ook als u elders verzekerd bent. Uitvaart Vught zorgt voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare.

De uitvaartzorg Vught

Uitvaartverzorging Vught staat bekend om haar rust, ruimte, aandacht, maar ook zeker om de menselijkheid en professionaliteit. Elke uitvaart wordt zorgvuldig voorbereid, dit zodat u ook echt de kans krijgt om goed afscheid te nemen. Om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt wordt er aan elk aspect aandacht besteed. Hierdoor hoeft u zich als nabestaande geen moment zorgen te maken. Bij Uitvaartverzorging Vught, heeft u binnen 24 uur een duidelijke begroting van de kosten en weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast worden alle producten en diensten zonder provisie doorberekend. Uitvaartverzorging Vught heeft dus geen belang bij de keuzes die u maakt, wij kunnen u van onafhankelijk advies voorzien.

De werkwijze van de uitvaartverzorging in Vught

Uitvaartzorg Vught draagt bij aan een goed afscheid. Uitvaartzorg Vught werkt met vrouwelijke uitvaartbegeleidsters zich en onderscheidt zich door haar professionele en transparante manier van werken. Uitvaartzorg Vught staat voor tijd en aandacht. Rust en ruimte. Elk afscheid is voor Uitvaart Vught uniek en bijzonder. Of het nu om een groot of klein afscheid gaat. Wij begrijpen dat afscheid nemen los moeten laten een van de moeilijkste dingen in het leven is. Door deze persoonlijke werkwijze hopen wij als uitvaartzorg Vught Cromvoirt bij te kunnen dragen aan het dragelijker maken van het verlies. Laatste wensengesprekken voert Uitvaart Vught Cromvoirt ook. Geheel kosteloos. Ook kunnen wij u informeren over thanatopraxie, lichte balseming, thuisopbaring, of opbaring in een uitvaartcentrum.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |