logo

Uitvaart Udenhout – begrafenisondernemer Udenhout

Welkom,

Misschien bezoekt u de website omdat u zich op dit moment in een verdrietige situatie bevindt. Een dierbare is ernstig ziek en komt mogelijk te overlijden, of u hebt zojuist afscheid moeten nemen van iemand waar u van houdt. Of wellicht bent u degene die afscheid moet gaan nemen van het leven, en van de mensen om u heen. Hoe dan ook, wij wensen u sterkte, en hopen dat wij u op welke wijze dan ook kunnen informeren, helpen en bijstaan.

Tijd voor goed afscheid
Een goed afscheid verdient tijd en aandacht. Een goed afscheid legt de basis om uiteindelijk weer verder te kunnen gaan met je leven zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Wij willen helpen dit fundament te leggen. In deze verdrietige momenten in uw leven zijn wij er voor u. Nemen wij de tijd voor u.

Tijd en aandacht
Els Bakker Uitvaartzorg staat voor tijd, rust en ruimte, voor aandacht, voor menselijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Iedere uitvaart is voor ons bijzonder. Elk element is van belang en krijgt onze volledige aandacht. Uw wensen en die van uw overleden dierbare staan centraal. Wij stemmen met u af wat u zelf wilt doen en wat wij voor u kunnen verzorgen. Samen zorgen voor een mooi en liefdevol afscheid.

Transparant
Els Bakker Uitvaartzorg staat ook voor transparantie, zowel in haar werkwijze als in de kosten. Binnen 24 uur krijgt u een duidelijke begroting van de kosten overhandigd. Voor onze begeleiding en organisatie van de uitvaart betaalt u een vooraf vastgesteld tarief. Alle andere diensten en producten worden zonder provisie aan u doorberekend. Wij hebben géén belang in de keuzes die u maakt. Op deze wijze kunnen wij u van onafhankelijk advies voorzien, wat wij een belangrijk gegeven vinden in een kwetsbare situatie als deze.
Ons enige belang is dat u weloverwogen keuzes maakt en goed afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Informatie
Deze website geeft een impressie van onze werkwijze en de vele mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk mag u ons ook altijd persoonlijk benaderen voor vragen, om kennis te maken of gewoon voor een gesprek van mens tot mens. Bel gerust 073-3034606 voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ook contact opnemen via onderstaand contactformulier. Wij verzorgen met veel aandacht uw begrafenis in Boxtel, Vught, Esch, Rosmalen, Den Bosch, Empel, Haaren, Nieuwkuijk, Vlijmen, Den Dungen, Cromvoirt, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Tilburg, Schijndel, Schaik en omstreken.

Wij nemen de tijd voor u en uw naasten. Tijd, voor goed afscheid. 

Els Bakker RU  

 

     

 

 

Afscheid Udenhout- begrafenis – crematie – uitvaartondernemer – afscheid dierbare – uitvaartondernemer – begrafenis Udenhout – Persoonlijke uitvaartondernemer Udenhout – Tijd voor goed afscheid Udenhout – uitvaart Els Udenhout – begrafenisondernemer Udenhout

 

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

  Naam*

  Email*

  Telefoonummer

  Bericht*

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacy beleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |