logo

Uitvaart Udenhout

Het verlies van een dierbare is erg zwaar. In veel gevallen ziet men het afscheid aankomen, maar komt de klap alsnog hard aan. Op het moment dat uw dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Uitvaartverzorging Udenhout helpt u hierbij. Staat naast u, adviseert, regelt, verzorgt en ontzorgt. Een goed afscheid legt de basis om uiteindelijk weer verder te kunnen gaan met je leven, zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Uitvaartverzorging Udenhout wil helpen dit fundament te leggen. In deze verdrietige momenten in uw leven is Uitvaartverzorging Udenhout er voor u. Nemen wij de tijd voor u. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft. Wij verzorgen een persoonlijk afscheid.

Uitvaartzorg Udenhout

Uitvaartzorg Udenhout staat bekend om haar rust, ruimte, aandacht, maar ook zeker om de menselijkheid en professionaliteit. Elke uitvaart wordt zorgvuldig voorbereid, dit zodat u ook echt de kans krijgt om goed afscheid te nemen. Om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt wordt er aan elk aspect aandacht besteed. Aan alles wordt gedacht. Hierdoor hoeft u zich als nabestaande geen moment zorgen te maken. Bij de uitvaartzorg in Udenhout, heeft u binnen 24 uur een duidelijke begroting van de kosten en weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast worden alle producten en diensten zonder provisie doorberekend. Er is dus geen belang bij de keuzes die u maakt, wij kunnen u van onafhankelijk advies voorzien.

De uitvaart Udenhout

Uitvaartverzorging Udenhout draagt bij aan een goed afscheid. Uitvaartverzorging Udenhout werkt met vrouwelijke uitvaartbegeleidsters en onderscheidt zich door haar professionele en transparante manier van werken. Uitvaartzorg Udenhout staat voor tijd en aandacht. Rust en ruimte. Elk afscheid is voor Uitvaart Udenhout uniek en bijzonder. Of het nu om een groot of klein afscheid gaat. Wij begrijpen dat afscheid nemen los moeten laten een van de moeilijkste dingen in het leven is. Door deze persoonlijke werkwijze hopen wij als uitvaartzorg Udenhout en Biezenmortel bij te kunnen dragen aan het dragelijker maken van het verlies. Laatste wensengesprekken voert Uitvaart Udenhout ook. Geheel kosteloos. Ook kunnen wij u informeren over thanatopraxie, lichte balseming, thuisopbaring, of opbaring in een uitvaartcentrum.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |