logo

Uitvaart Sint Michielsgestel

Op het moment dat uw dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Uitvaartverzorging Sint-Michielsgestel helpt u hierbij. Staat naast u, adviseert, regelt, verzorgt en ontzorgt. Een goed afscheid legt de basis om uiteindelijk weer verder te kunnen gaan met je leven, zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Uitvaartverzorging Sint-Michielsgestel wil helpen dit fundament te leggen. In deze verdrietige momenten in uw leven is Uitvaartverzorging Sint-Michielsgestel er voor u. Nemen wij de tijd voor u. Ook als u elders verzekerd bent. Wij verzorgen een persoonlijk afscheid.

Uitvaartzorg Sint Michielsgestel

De uitvaartverzorging in Sint-Michielsgestel staat bekend om haar rust, ruimte, aandacht, maar ook zeker om haar persoonlijke aanpak en professionaliteit. Elke uitvaart wordt zorgvuldig voorbereid, dit zodat u ook echt de kans krijgt om goed afscheid te nemen. Om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt wordt er aan elk aspect aandacht besteed. Hierdoor hoeft u zich als nabestaande geen moment zorgen te maken. Bij de uitvaartzorg in Sint-Michielsgestel, heeft u binnen 24 uur een duidelijke begroting van de kosten en weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast worden alle producten en diensten zonder provisie doorberekend. Er is dus geen belang bij de keuzes die u maakt, wij kunnen u van onafhankelijk advies voorzien.

Uitvaart Sint Michielsgestel

Om goed afscheid te kunnen nemen, is het belangrijk dat u en andere nabestaanden mee kunnen denken over hoe het afscheid moet verlopen. Samen met uitvaart Sint-Michielsgestel Gemonde, krijgt u hier alle ruimte voor en wordt er aan al uw wensen gedacht. Uw wensen staan centraal en er wordt dan ook alles gedaan om aan al uw wensen te voldoen. Samen wordt er gezorgd voor een liefdevol afscheid. Of het nu een kleine of grote Uitvaart is. Een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum. Laatste wensengesprekken voert Uitvaart Sint-Michielsgestel ook. Geheel kosteloos. Ook kunnen wij u informeren over thanatopraxie, lichte balseming, thuisopbaring, of opbaring in een uitvaartcentrum.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |