logo

Uitvaart Helvoirt

Het verlies van een dierbare is erg zwaar. In veel gevallen ziet men het afscheid aankomen, maar komt de klap alsnog hard aan. Op het moment dat uw dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Uitvaartverzorging Helvoirt helpt u hierbij. Staat naast u, adviseert, regelt, verzorgt en ontzorgt.  Een goed afscheid legt de basis om uiteindelijk weer verder te kunnen gaan, zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Uitvaartverzorging Helvoirt wil helpen dit fundament te leggen. In deze verdrietige momenten in uw leven is Uitvaartverzorging Helvoirt er voor u. Nemen wij de tijd voor u.

De uitvaartzorg Helvoirt

De uitvaartverzorging in Helvoirt staat bekend om haar rust, ruimte, aandacht, maar ook zeker om haar persoonlijke aanpak en professionaliteit. Elke uitvaart wordt zorgvuldig voorbereid, dit zodat u ook echt de kans krijgt om goed afscheid te nemen. Om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt wordt er aan elk aspect aandacht besteed. Hierdoor hoeft u zich als nabestaande geen moment zorgen te maken. Bij de uitvaartzorg in Helvoirt, heeft u binnen 24 uur een duidelijke begroting van de kosten en weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast worden alle producten en diensten zonder commissie doorberekend. Er is dus geen belang bij de keuzes die u maakt, wij kunnen u van onafhankelijk advies voorzien. Ook als u ergens anders een uitvaartverzekering hebt.

De uitvaart Helvoirt

Uitvaartverzorging Helvoirt draagt bij aan een goed afscheid. Uitvaartverzorging Helvoirt werkt met vrouwelijke uitvaartbegeleidsters en onderscheidt zich door haar professionele en transparante manier van werken. Uitvaartzorg Helvoirt staat voor tijd en aandacht. Rust en ruimte. Persoonlijk afscheid. Elk afscheid is voor Uitvaart Helvoirt uniek en bijzonder. Of het nu om een groot of klein afscheid gaat. Wij begrijpen dat afscheid nemen los moeten laten een van de moeilijkste dingen in het leven is. Door onze persoonlijke werkwijze hopen wij als uitvaartzorg Helvoirt bij te kunnen dragen aan het dragelijker maken van het verlies. Laatste wensengesprekken voert Uitvaart Helvoirt ook. Geheel kosteloos. Ook kunnen wij u informeren over thanatopraxie, lichte balseming, thuisopbaring, of opbaring in een uitvaartcentrum.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |