logo

Uitvaart Haaren

Na een intense periode, moet u nu afscheid nemen van een dierbare. Dit is een zeer verdrietig moment en dient zo goed als mogelijk te verlopen. Volgens Uitvaartverzorging Haaren heeft een goed afscheid tijd en aandacht nodig om de basis te leggen uiteindelijk weer verder te kunnen, zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Uitvaartverzorging Haaren doet er alles aan om zo mooi mogelijk afscheid te creƫren. Tijd en aandacht, rust en ruimte, professioneel en betrokken, dit zijn de kernwaarden van uitvaartverzorging Haaren. Uitvaartverzorging Haaren verzorgt een persoonlijk afscheid.

De beste uitvaartzorg Haaren

Uitvaartzorg Haaren werkt met vrouwelijke uitvaartbegeleiders en staat bekend om haar rust, ruimte, aandacht, maar ook zeker om de menselijkheid en professionaliteit. Elk afscheid wordt zorgvuldig voorbereid, dit zodat u ook echt de kans krijgt om goed afscheid te nemen. Om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt wordt er aan elk aspect aandacht besteed. Hierdoor hoeft u zich als nabestaande geen moment zorgen te maken. Bij Uitvaartzorg Haaren, heeft u binnen 24 uur een duidelijke begroting van de kosten en weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast worden alle producten en diensten zonder provisie doorberekend. Er is dus geen belang bij de keuzes die u maakt, wij kunnen u van onafhankelijk advies voorzien. Ook als u elders een uitvaartverzekering kunt u bij Uitvaartzorg Haaren terecht.

Uitvaart Haaren

Uitvaart Haaren draagt bij aan een goed afscheid. Uitvaart Haaren onderscheidt zich door haar professionele en transparante manier van werken. Uitvaart Haaren staat voor tijd en aandacht. Rust en ruimte. Elk afscheid is voor Uitvaart Haaren uniek en bijzonder. Of het nu om een groot of klein afscheid gaat. Wij begrijpen dat afscheid nemen los moeten laten een van de moeilijkste dingen in het leven is. Door deze persoonlijke werkwijze hopen wij als Uitvaart Haaren bij te kunnen dragen aan het dragelijker maken van het verlies. Laatste wensengesprekken voert Uitvaart Haaren ook. Geheel kosteloos. Ook kunnen wij u informeren over thanatopraxie, lichte balseming, thuisopbaring, of opbaring in een uitvaartcentrum.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |