logo

Uitvaart Boxtel

Na een intense periode, moet u nu afscheid nemen van een dierbare. Dit is een zeer verdrietig moment en dient zo goed als mogelijk te verlopen. Een goed afscheid heeft tijd en aandacht nodig om de basis te leggen uiteindelijk weer verder te kunnen gaan, zonder je dierbare, maar met hem of haar voor altijd in je hart. Uitvaartverzorging Boxtel doet er alles aan om een zo mooi mogelijk afscheid te creƫren. Tijd en aandacht ziet uitvaartverzorging Boxtel dan ook als de basis van een goed afscheid. Een persoonlijk afscheid, daar staan wij voor.

Uitvaartzorg Boxtel

Uitvaartzorg Boxtel staat bekend om haar rust, ruimte, aandacht, maar ook zeker persoonlijke aandacht en professionaliteit. Elke uitvaart wordt zorgvuldig voorbereid, dit zodat u ook echt de kans krijgt om goed afscheid te nemen. Om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt wordt er aan elk aspect aandacht besteed. Hierdoor hoeft u zich als nabestaande geen moment zorgen te maken. Bij uitvaartzorg Boxtel, ontvangt u binnen 24 uur een duidelijke begroting van de kosten en weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast worden alle producten en diensten zonder provisie doorberekend. Uitvaartzorg Boxtel heeft dus geen belang bij de keuzes die u maakt, wij kunnen u van onafhankelijk advies voorzien. Ook als u ergens anders een uitvaartverzekering hebt kunt u bij Uitvaartzorg Boxtel terecht.

De uitvaart Boxtel

Om goed afscheid te kunnen nemen, is het belangrijk dat u en andere nabestaanden mee kunnen denken over het verloop van het afscheid. Samen met uitvaart Boxtel, krijgt u hier alle ruimte voor. Uw wensen staan centraal en er wordt dan ook alles gedaan om aan al uw wensen te voldoen. Samen wordt er gezorgd voor een liefdevol afscheid. Of het nu een kleine of grote Uitvaart is. Een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum. Uitvaart Boxtel werkt met vrouwelijke uitvaartverzorgsters en heeft veel ervaring. Laatste wensengesprekken voeren wij ook. Geheel kosteloos. Ook kunnen wij u informeren over thanatopraxie, lichte balseming, thuisopbaring, of opbaring in een uitvaartcentrum.

Gegevens

 

Els Bakker Uitvaartzorg

Telefoon melding overlijden dag en nacht:
073 3034606

Kantoor:
Glorieuxlaan 2
5261 SJ Vught

Postadres:
Postbus 2203
5260 CE Vught

[email protected]
http://www.elsbakkeruitvaartzorg.nl

Kvk 58048502

Terug naar boven

073 - 3034606 (dag en nacht)

Contact formulier

    Naam*

    Email*

    Telefoonummer

    Bericht*

    © 2024 Brand Boosters - Els Bakker Uitvaartzorg |